Farlige forbindelser og De skrigende svaler

Farlige forbindelser og De skrigende svaler Forstør

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Perry Mason opsøges af en ung pige, som frygter, at hendes velhavende gamle faster Lorraine er kommet i kløerne på en charmerende svindler. Niecen er naturligvis nervøs – ikke mindst for fasterens formue. Og hun henvender sig til den berømte forsvarsadvokat Perry Mason, der er kendt for at kunne rage kastanjerne ud af ilden for sine klienter – selv når sagerne synes mest uigennemsigtige og mystiske. Således også her …


Denne udgivelse indeholder også en lille Gardner-bonus: den korte fortælling ”De skrigende svaler” fra 1947, hvori Mason sidder tilbagelænet i sin valnøddekontorstol, da hans sekretær Della Street kommer ind og lægger et bundt hundrede­dollarsedler på bordet. ”En hilsen fra en klient”, siger hun lakonisk.
Om forfatteren: Erle Stanley Gardner (1889-1970) amerikansk jurist og krimi­forfatter. Han var enormt produktiv – skrev bl.a. omkring firs romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effek­tive sekretær Della Street. Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Califor­nien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Erle Stanley Gardner
Sideantal: 330
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Silvana Nikolic
Originaltitel: The Case of the Amorous Aunt + The Case of the Crying Swallow
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Arne Herløv Petersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 406 g
Serie: En Perry Mason-krimi
Udgivelsesdato: 20 Jan 2015
Oplagsdato: 20 Jan 2015
Varefakta
Reference

b-9788771288407

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Farlige forbindelser og De skrigende svaler Rosenkilde & Bahnhof