Død kvinde svarer ikke

Død kvinde svarer ikke Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
DØD KVINDE SVARER IKKE
Elsa de Charmoy var en farlig kvinde, da hun var i live. Nu er hun død, skudt med en pistol købt af Martin, hendes tidligere elsker. I et fængsel i Amsterdam sværger Martin imidlertid på, at det er år siden, han sidst så Elsa, men inspektør Van der Valk er ikke helt af samme over-bevisning. Langsomt plukker han detaljerne fra hinan-den, og mens Van der Valks grublerier sagtens kan fru-strere hans mere handlingsprægede kolleger, giver de uundgåeligt en overraskende løsning.
Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne.
Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Nicolas Freeling
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Love in Amsterdam
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Elise Norsbo
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Serie: En Van der Valk-krimi
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 01 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788771740875

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Død kvinde svarer ikke Rosenkilde & Bahnhof