Tjenerbogen

Tjenerbogen Forstør

662,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde.

Klassisk gastronomi
Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff?
Moderne gastronomi
Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer.
Menu- og vinlære
Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter.
Praktisk tjenerarbejde
Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration.
Salg, service og gæstebetjening
Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring.
Branchekendskab
Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura.
Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Michael Edsen-Johansen m.fl.
Sideantal: 282
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 18 Nov 2014
Oplagsdato: 18 Nov 2014
Varefakta
Reference

b-9788770824828

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk