Ernæring, sundhed og sygdom

Ernæring, sundhed og sygdom Forstør

365,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ernæring, sundhed og sygdom er en lærebog til studerende på sygeplejerskeuddannelsen. Den giver grundlæggende viden om ernæringens betydning og danner udgangspunkt for både den kliniske og teoretiske undervisning i ernæring.

Første del omhandler almen ernæring herunder bl.a. madens kulturelle og sociale aspekter samt lovgivning på ernæringsområdet. Anden del omhandler klinisk ernæring med fokus på underernæring og andre ernæringsmæssige problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med sygdom og svækkelse.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Inge Olsen / Margit Velsing Groth / Lotte Holm / M.Fl
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne-Sophie Helger
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Inge Olsen,Hanne Krogager
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 555 g
Udgivelsesdato: 10 Feb 2010
Oplagsdato: 10 Feb 2010
Varefakta
Reference

b-9788762807921

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk