Ernæring og diætetik

Ernæring og diætetik Forstør

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

ERNÆRING OG DIÆTETIK formidler viden om kostens betydning for både raske og syge menneskers velvære samt på vigtigheden af forebyggelse af livsstilssygdomme og bevarelse af et godt helbred.Denne 11. udgave er opdateret og revideret, så den lever op til den seneste forskning på området samt de nyeste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Samtidig er den tilrettelagt efter professionsbacheloruddannelsens krav om relevante referencer og litteraturhenvisninger, ligesom pointer og vigtig data fremhæves, så det er nemt og overskueligt for læseren at orientere sig.Første del af bogen sætter fokus på den humane ernæring, dvs. ernæring og kost til det raske menneske. Her gennemgås bl.a. næringsstoffer, kostvaner, forebyggelse af livsstilssygdomme og fødevarelovgivning.Anden del omhandler den kliniske ernæring, dvs. ernæring og kost til syge mennesker. Her beskrives kroppens omsætning under faste og sygdom, og de forskellige kostformer og diættyper gennemgås.ERNÆRING OG DIÆTETIK henvender sig til såvel studerende som færdiguddannet sundhedspersonale på professionsbachelorniveau.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Lene Allingstrup / Ingrid Poulsen / Lars Ovesen
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 11
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 176 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 581 g
Udgivelsesdato: 15 Jun 2011
Oplagsdato: 29 Jan 2015
Varefakta
Reference

b-9788717041813

Sprog

Dansk