Madkundskab

Madkundskab Forstør

799,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab.

Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernaring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk .

Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Helle Brønnum Carlsen / Annelise Terndrup Pedersen
Sideantal: 403
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 216 mm
Højde: 284 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 1690 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2014
Oplagsdato: 31 Aug 2014
Varefakta
Reference

b-9788711345634

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk