Mad

Mad Forstør

234,38 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi spiser mange af de samme råvarer, som man gjorde i stenalderen: brød og fisk, kød, grønt og nødder, frugter og bær. Det gjorde man også dengang. Siden er der kommet mange nye ingredienser til. Teknologien har givet os flere måder at tilberede mad på, og inspiration fra udlandet har påvirket vores madkultur.I denne bog får eleverne viden om mad lige fra oldtiden til tv-køkkenet og moderne fastfood. De kan læse om økologi, og hvordan man kan producere mad uden at skade miljøet.Til bogen er udarbejdet opgaver til faglig læsning på www.fagliglaesning.dk.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Nina Sahl
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Carsten Schiøler
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Carsten Schiøler
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 197 mm
Højde: 271 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 172 g
Serie: De store fagbøger
Udgivelsesdato: 02 May 2012
Oplagsdato: 02 May 2012
Varefakta
Reference

b-9788702117462

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk