Kulinarisk sensorik

Kulinarisk sensorik Forstør

393,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Kulinarisk sensoriknår hele vejen rundt om emnet at sanse mad.
Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med mundfølelse og tekstur; den beskriver de 6 grundsmage, smagsintensitet og temperatur som de faktorer, der medvirker til oplevelsen. Bogen indeholder også kriterier for, om mad er lykkes, gode råd til måltidsopbygning, diskussion af, hvad kvalitet er, samt flere metoder til at bedømme mad mere objektivt via sensoriske test.

Bogen indeholder følgende kapitler:
Indledning
Sanserne
Grundsmage
Smagsintensitet i en ret
Madens temperatur
Kulinariske succesfaktorer for en ret
Kreativ måltidsopbygning
Succesfulde smagssammensætninger
Fælles sprog - nøglen til kommunikation
Vurdering af mad
Kvalitet - hvad er det
Smage-evne
Lyst til mad og smag
Menuplanen
Køleproduktion
Færdigtilberedning og servering
Den nye gode smag
Bogen er spækket med eksempler og illustrationer og er en uundværlig hjælp til den, der vil vide, hvordan og med hvad vi oplever mad.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Karina Kyhn Andersen
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Serie: Ernæringsassistent
Udgivelsesdato: 28 Feb 2013
Oplagsdato: 28 Feb 2013
Varefakta
Reference

b-9788770823869

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk