Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2 Forstør

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Konserveringsteknik 2omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling) Emballage Kuldeteknologi Køling Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13: Tørring Røgning Saltning Kemisk konservering Fermentering Varmekonservering Strålingskonservering Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Leif Bøgh-Sørensen / / Peter Zeuthen
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: Dsr Forlag
Bredde: 221 mm
Højde: 269 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 1044 g
Udgivelsesdato: 29 Dec 2002
Oplagsdato: 02 Feb 2015
Varefakta
Reference

b-9788774325789

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk