Kokkebogen

Kokkebogen Forstør

500,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Kokkebogener klassikeren inden for professionel gastronomisk litteratur med al grundlæggende viden for enhver kok i hotel- og restaurantkøkkener.
Kokkebogengiver en omfattende indføring i alt, hvad en kok har brug for at vide: Klassiske såvel som moderne tilberedninger, varekendskab, hvilke tilberedninger de forskellige råvarer egner sig til, valg og sammensætning af tilbehør og saucer. Samt over 1300 opskrifter og grundtilberedninger.
Kokkebogener således et uundværligt værktøj for kokken - fra den grundlæggende indlæring til den fortsatte udvikling gennem hele den professionelle karriere.
I denne udgave er billedsiden fornyet, bogens opbygning er forbedret, og især afsnittet om varekendskab er udvidet.
Kokkebogener ikke alene den ultimative bog for professionelle gastronomer, men også amatørkokke vil kunne få stor glæde af bogens dybe engagement i kogekunsten og dens metodiske og overskuelige pædagogik.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 535
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 7
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 19 Nov 2014
Oplagsdato: 19 Nov 2014
Varefakta
Reference

b-9788770822251

Sprog

Dansk