Kalkulation - - for gastronom og tjener

Kalkulation - - for gastronom og tjener Forstør

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:· Produktionskalkulation.· Forkalkulation.· Buffet- og arrangementskalkulation.· Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ.· Efterkalkulation.· Drikkevarekalkulation. Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal. I bogen er der en mængde opgaver, der kan løses i bogen og i de elektroniske skemaer, der er tilknyttet bogen.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Dan Feld-Jakobsen
Sideantal: 117
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Erhvervsskolernes Foralg
Udgivelsesdato: 12 Nov 2013
Oplagsdato: 12 Nov 2013
Varefakta
Reference

b-9788770824293

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kalkulation - - for gastronom og tjener Erhvervsskolernes Foralg