Fødevarer - Råvarer, tilberedning og retter

Fødevarer - Råvarer, tilberedning og retter Forstør

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

NU i 4. udgave. Bogen er omdøbt i forbindelse med reformen og indeholder den samme viden som før. Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter. De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, ligger på ef.dk/gastronom under pinden: grundforløbsbogen. Her ligger også ordliste over svære ord samt udvidet stikordsregister til første udgaven. Under pinden: linksamling ligger videoer af tilberedninger.Bogen er målrettet gastronom, tjener, ernæringsassistent og andre fag, der beskæftiger sig med fødevarer.Bogen har stift bind, så den kan tåle til lidt af hvert i køkkenet.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 10 May 2015
Oplagsdato: 10 May 2015
Varefakta
Reference

b-9788770824972

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Fødevarer - Råvarer, tilberedning og retter Erhvervsskolernes Forlag