Fødevarelære - Ernæringsassistent

Fødevarelære - Ernæringsassistent Forstør

412,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Fødevarelæregiver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Grøntsager
- Kartoflen
- Saftige frugter
- Fedtrige frugter og frø
- Tørrede bælgfrugter
- Korn
- Stivelse og stivelsesprodukter
- Æg og ægprodukter
- Fedtstoffer
- Kød og vildt
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Mejeriprodukter
- Krydderier
- Økologiske fødevarer
- Genmodificerede fødevarer
- Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Hanne Hyldgaard Langager
Sideantal: 175
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Serie: Ernæringsassistent
Udgivelsesdato: 19 Jun 2014
Oplagsdato: 19 Jun 2014
Varefakta
Reference

b-9788770824507

Udgivelsesår

1995

Sprog

Dansk

Fødevarelære - Ernæringsassistent Erhvervsskolernes Forlag