Fødevarehygiejne

Fødevarehygiejne Forstør

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Alle steder, hvor der bliver tilberedt mad til mennesker, er det nødvendigt og lovbestemt at personalet har viden om fødevarehygiejne. Fødevarehygiejne er skrevet til alle de medarbejdere og frivillige, som skal gennemgå det obligatoriske hygiejnekursus. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne. I bogen gennemgås forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter, samt hvordan de lever, og hvordan de smitter. Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem. Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning. Der hører også en hjemmeside til bogen. Her findes bogens tekst som lydfiler sammen med supplerende materiale og opgaver til bogen. Se mere på: http://foedevarehygiejne.munksgaarddanmark.dk

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Cphbusiness Valby
Sideantal: 100
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 171 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 195 g
Udgivelsesdato: 10 Jun 2009
Oplagsdato: 24 Oct 2012
Varefakta
Reference

b-9788762808973

Sprog

Dansk