Det professionelle køkken

Det professionelle køkken Forstør

412,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. Teorien er overalt fulgt op med praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.


Bogen indeholder følgende kapitler: • Tilrettelæggelse af måltider • Metodik • Produktionsformer • Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver • Miljøvenlig og bæredygtig storkøkkendrift • Ergonomi og arbejdsmiljø i køkkenet • Beregning/kalkulation • Kvalitetsarbejde i storkøkkenet

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Ulla Bach Jensen
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 21 Jun 2012
Oplagsdato: 21 Jun 2012
Varefakta
Reference

b-9788770823449

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Det professionelle køkken Erhvervsskolernes Forlag