Almen fødevarehygiejne - Certifikatuddannelsen

Almen fødevarehygiejne - Certifikatuddannelsen Forstør

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme.
Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder:
Lovgivning og fødevarekontrol.
Hvad er mikroorganismer? Hvad lever de af? Hvor finder man dem?
Egenkontrol: hvordan forhindrer man, at maden gør en syg? Hvad skal man tjekke? Emnet gennemgås fra råvarer over indkøb og modtagelse til klargøring, varmebehandling, varmholdelse, nedkøling, anretning og rengøring m.m.
En udførlig forklaring af de svære ord.
Bogen er beregnet til dem, der tager arbejdsmarkedsuddannelsen almen fødevarehygiejne, men er også velegnet til undervisningen i hygiejne på erhvervsuddannelserne.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 103
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 26
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 11 Jun 2015
Oplagsdato: 11 Jun 2015
Varefakta
Reference

b-9788770825092

Sprog

Dansk

Almen fødevarehygiejne - Certifikatuddannelsen Erhvervsskolernes Forlag