Modstillinger i organisations- og ledelsesteori

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori Forstør

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Der findes et utal af teorier og modeller inden for fagdisciplinerne organisation og ledelse. Men hvornår og hvordan bruger man de forskellige teoriretninger i arbejdet med organisations- og ledelsesstudier?

Denne bog foreslår en proces, hvor man arbejder med organisations- og ledelsesteoretiske modstillinger. En teoretisk modstilling er en slags sort-hvid dialog, hvor man opstiller (mindst) to forskellige udsagn, definitioner, perspektiver eller metaforer som afsæt for at forstå, diskutere og intervenere i en konkret situation eller problemstilling. Forfatternes ambition er, gennem de opstillede sæt af modstillinger, at gøre læseren i stand til at tænke i og arbejde ud fra en forenklet flerdimensionel synsvinkel - modstillingen.

I bogen behandles teorier inden for strategi, organisationsstruktur og -design, ledelse, motivation, beslutningsprocesser m.m.Bogen er en revideret udgave, som er blevet opdateret fagligt og formidlingsmæssigt og dermed tilgængelig for nye læsere inden for organisations- og ledelsesteori.

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori henvender sig til studerende på videregående uddannelser, herunder diplom- og bachelorniveau, men den er også relevant for praktikere, der søger inspiration i deres daglige arbejde som leder eller medarbejder.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: James Høpner / Henrik Bendixen Sørensen / Torben Andersen / M.Fl
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sanne Lund Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 5
Udgave: 2
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 435 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2010
Oplagsdato: 22 Jul 2015
Varefakta
Reference

b-9788776758011

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori Hansreitzels