Smag for etik - På sporet efter fødevareetikken

Smag for etik - På sporet efter fødevareetikken Forstør

125,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mad er blevet et etisk og politisk varmt emne, for det bliver stadig mere klart, at mad og fødevarer har noget med etik at gøre. Kemiske tilsætningsstoffer, gensplejsede fødevarer, fødevareskandaler som udbruddet af kogalskab i England i 1986 og 2000, opdagelsen af ulovlig arbejdskraft på tyske slagterier eller af ulovlige svinetransporter i Danmark har været med til at gøre almindelige mennesker opmærksomme på, at ikke alt er som det burde være i fødevare-produktionen. Mange har fået smag for etik, og derfor handler bogen netop om forbrugernes etiske handlemuligheder - og manglen på samme.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Christian Coff
Sideantal: 119
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Museum Tusculanum
Bredde: 152 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 242 g
Serie: Politik, ret & samfund., bind 4
Udgivelsesdato: 09 Jun 2005
Oplagsdato: 09 Jun 2005
Varefakta
Reference

b-9788763502054

Sprog

Dansk

Smag for etik - På sporet efter fødevareetikken Museum Tusculanum