Optimal næring Indtagelse, optagelse, omsætning

Optimal næring Indtagelse, optagelse, omsætning Forstør

998,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hovedvæket inden for ernæringslære.
Ajourført med den nyeste internationale forskning, med omfattende kildehenvisninger.
Første del omhandler indtagelse: celleøkologi, kostvanernes rødder og forskellige måder at dække sine behov på.
Anden del er en gennemgang af næringsstofferne: protein, fedt, kulhydrat, vitaminer, mineraler, sporstoffer samt de spændende fytonutrienter. Fordøjelsen, optagelsen, tarmens mikro-økologi og leverens afgiftningsevne er grundigt behandlet.
Tredje del omhandler cellebiologiske forhold. Der afsluttes med faste, autisme og kronisk træthedssyndrom.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Eva Lydeking-Olsen
Sideantal: 621
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Klitrose
Bredde: 210 mm
Højde: 300 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 1953 g
Udgivelsesdato: 31 Dec 2011
Oplagsdato: 31 Dec 2011
Varefakta
Reference

b-9788792041166

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk

Optimal næring Indtagelse, optagelse, omsætning Klitrose