Menneskets ernæring

Menneskets ernæring Forstør

570,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser samt, hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger, der udsendes af bl.a. Ernæringsrådet.Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Menneskets ernæring, 3. udgave er gennemgribende revideret, og indeholder seks nye kapitler.Bogen har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Kim Fleischer Michaelsen / Jerk W. Langer / Per Møller / M.Fl
Sideantal: 624
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Saltomortale
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 3
Tegnet af: Bent Nielsen
Fagredaktør: Susanne Gjedsted Bügel,Steen Stender,Jørn Dyerberg,Arne Astrup
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 183 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 1310 g
Udgivelsesdato: 26 Aug 2010
Oplagsdato: 01 Jan 2014
Varefakta
Reference

b-9788762808843

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk