Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver

Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver Forstør

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i menneskers liv. Denne bog fortæller om måltiders rolle for vore sociale fællesskaber, fx i familien, om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde kostvaner og om hvad mad og måltider betyder for mennesker i institutioner som hospitaler, plejehjem, skoler og daginstitutioner til børn.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jon Frederik Høyrup / Lisanne Wilken / Lotte Holm / M.Fl
Sideantal: 454
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tove Krebs Lange
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: e-bog (pdf-format)
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Lotte Holm,Søren Tange Kristensen
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 09 Jan 2014
Oplagsdato: 09 Jan 2014
Varefakta
Reference

b-9788762813120

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver Munksgaard