Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver

Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver Forstør

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i menneskers liv. Denne bog fortæller om måltiders rolle for vore sociale fællesskaber, fx i familien, om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde kostvaner og om hvad mad og måltider betyder for mennesker i institutioner som hospitaler, plejehjem, skoler og daginstitutioner til børn.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jon Frederik Høyrup / Lisanne Wilken / Lotte Holm / M.Fl
Sideantal: 454
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tove Krebs Lange
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 2
Fagredaktør: Lotte Holm,Søren Tange Kristensen
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 173 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 786 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2012
Oplagsdato: 02 Nov 2014
Varefakta
Reference

b-9788762809291

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver Munksgaard