Klinisk ernæring

Klinisk ernæring Forstør

435,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Kim Fleischer Michaelsen / Anne Marie Beck / Christian Mølgaard / M.Fl
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Per Baasch Jørgensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 5
Fagredaktør: Ib Hessov,Palle Bekker Jeppesen
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 171 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 702 g
Udgivelsesdato: 26 May 2011
Oplagsdato: 01 May 2012
Varefakta
Reference

b-9788762809840

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk