Ernæringsfysiologi - en grundbog

Ernæringsfysiologi - en grundbog Forstør

385,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ernæringsfysiologi - en grundbog

fører læseren sikkert og grundigt igennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Bogen gennemgår klassiske emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, og de perspektiveres i forhold til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.

Bogen henvender sig til studerende på ernæring og sundhed, men kan også anvendes på en række andre ernæringsuddannelser og i gymnasiet.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Inger Marie Jørgensen / Niels Holmquist
Sideantal: 340
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Per Baasch Jørgensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Tegnet af: Per Baasch Jørgensen
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 172 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 667 g
Udgivelsesdato: 17 Aug 2014
Oplagsdato: 15 Oct 2015
Varefakta
Reference

b-9788762813861

Sprog

Dansk