Børn, ernæring og måltider - tværfaglige perspektiver

Børn, ernæring og måltider - tværfaglige perspektiver Forstør

320,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ernæring, mad og måltider er på menuen i en række kapitler, hvor børn er i fokus. Bogen rummer både ernærings-, samfunds- og humanvidenskabelige perspektiver på temaet mad i relation til børn.

Første del giver indblik i børns ernæring og kostvaner, og i hvordan smagspræferencer udvikles og påvirkes. Fedmeproblematikken belyses gennem aktuelle forebyggelsestiltag, den fysiologiske baggrund for overvægt og det offentliges ansvar og indflydelse.

Børns møde med mad i hjemmet, institutioner og skoler belyses i bogens anden del. Udviklingen af nye måltidsmønstre og børns relation til disse belyses i forhold til begreberne familie og institution, ligesom et folkesundhedsperspektiv bliver bragt i spil. Maddannelse, pædagogik og æstetik bliver italesat i bogens sidste del med konkrete forslag til, hvordan man kan arbejde med børn og mad i forskellige settings.

Børn, ernæring og måltider – tværfaglige perspektiver

henvender sig til studerende på professionsuddannelsen i ernæring og sundhed, til studerende på læreruddannelsen og pædagoguddannelsen samt til alle færdiguddannede med interesse for børn, ernæring og måltider.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jette Benn / Ellen Trolle Andersen / Maria Bruselius-Jensen / M.Fl
Sideantal: 339
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Jette Benn
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 174 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 660 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2013
Oplagsdato: 23 Oct 2013
Varefakta
Reference

b-9788762811683

Sprog

Dansk

Børn, ernæring og måltider - tværfaglige perspektiver Munksgaard