Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler - en guide til teenagere med Aspergers syndrom

Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler - en guide til teenagere med Aspergers syndrom Forstør

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Er du teenager, og har du Aspergers syndrom, så er denne bog din nye bedste ven. Den giver dig konkrete råd og regler for, hvordan du begår dig i de fleste sociale sammenhænge.
Bogen er en kærlig og ærlig håndsrækning og guidebog til teenageren med Aspergers. Som 'aspie' kan det være svært og ulogisk at afkode uskrevne sociale regler – det ved forfatteren, der selv har Aspergers syndrom og er mor til tre børn med Aspergers. Derfor har hun skrevet denne bog med alt, hvad en ‘aspie’ bør viden om at begå sig socialt i teenageårene.
I bogen finder du bl.a. 141 regler for, hvordan man begår sig blandt venner, klassekammerater, derhjemme, i skolen, til sport, til musik, til spejder, på date, på de sociale medier osv. Og anvisninger og guides til f.eks. at blive bedre til at tackle negativ kritik, og for hvordan man bliver god til at give komplimenter.
Bogen er skrevet i et direkte sprog og ‘down to earth’; her er ikke spildt plads på lange og forkromede forklaringer, til gengæld er her klare anvisninger, og de mange budskaber er lige til at gå til.
Bogen er primært henvendt til teenagere med Aspergers syndrom, men alle teenagere, især socialt usikre, kan læse med. Og så er den god at få forståelse af for forældre, andre pårørende samt fagfolk inden for den pædagogiske og psykologiske verden.
Jennifer Cook O’Toole er uddannet socialrådgiver og lærer. Hun har skrevet en række bøger om Aspergers syndrom, og de er oversat til flere sprog. Derudover har hun selv, hendes mand og tre børn Aspergers syndrom.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jennifer Cook O'Toole
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 154 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 596 g
Udgivelsesdato: 24 Oct 2014
Oplagsdato: 04 May 2015
Varefakta
Reference

b-9788771183559

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler - en guide til teenagere med Aspergers syndrom Frydenlund