Proteiner - Oprensning og karakterisering

Proteiner - Oprensning og karakterisering Forstør

425,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Metoder til oprensning og karakterisering af proteiner anvendes i dag til utallige formål - spændende fra industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler til biokemisk og biologisk grundforskning. I alle tilfælde benytter man grundlæggende de samme metoder til at adskille et enkelt protein fra en blanding, fx et vævsekstrakt, og til den efterfølgende karakterisering.Metoderne omfatter:Dannelse af grovekstraktionGrovoprensningSøjlekromatografiBestemmelser af proteinkoncentrationerElektroforeseProduktion af proteiner vha. rekombinant teknikSpaltning og sekventering af proteinerAminosyreanalyseSøgning i molekylærbiologiske databaserBogen beskriver den praktiske udførelse af metoderne samt giver teoretisk grundlag for overvejelser om deres anvendelse.Henvender sig til alle faggrupper, fx biokemikere, læger, farmaceuter, ingeniører, laboranter og bioanalytikere.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Vivi Kielberg / Leif Rasmussen
Sideantal: 217
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Axel Surland
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 182 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 770 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2004
Oplagsdato: 31 Mar 2004
Varefakta
Reference

b-9788712033349

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk