Proteiner - Oprensning og karakterisering

Proteiner - Oprensning og karakterisering Forstør

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samti forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Vivi Kielberg / Leif Rasmussen
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Axel Surland
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 4
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 174 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 732 g
Udgivelsesdato: 05 Aug 2010
Oplagsdato: 07 May 2015
Varefakta
Reference

b-9788702102420

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk