Proteiner - Oprensning og karakterisering

Proteiner - Oprensning og karakterisering Forstør

449,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samti forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Vivi Kielberg / Leif Rasmussen
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Axel Surland
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 176 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 680 g
Udgivelsesdato: 20 Oct 2005
Oplagsdato: 20 Oct 2005
Varefakta
Reference

b-9788702033014

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk