Ernærings- og fødevareleksikon

Ernærings- og fødevareleksikon Forstør

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Revideret og udvidet udgave.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Elin Kirkegaard / Niels Lyhne
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 4
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 506 g
Udgivelsesdato: 10 Apr 2006
Oplagsdato: 18 Feb 2015
Varefakta
Reference

b-9788712036395

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Ernærings- og fødevareleksikon Gads Forlag