Ved bordet - Madkultur i nord og syd

Ved bordet - Madkultur i nord og syd Forstør

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger - og beskriver de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem. Illustreret.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Hans Boll-Johansen
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 145 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 479 g
Udgivelsesdato: 08 Jan 2006
Oplagsdato: 08 Jan 2006
Varefakta
Reference

b-9788702044676

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Ved bordet - Madkultur i nord og syd Gyldendal