Ved bordet - Madkultur i nord og syd

Ved bordet - Madkultur i nord og syd Forstør

343,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger - og beskriver de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem. Illustreret.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Hans Boll-Johansen
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sven Reiner Johansen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 141 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 463 g
Udgivelsesdato: 21 May 2003
Oplagsdato: 21 May 2003
Varefakta
Reference

b-9788702017557

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Ved bordet - Madkultur i nord og syd Gyldendal