Revolutionens børn - Unge i Teheran

Revolutionens børn - Unge i Teheran Forstør

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Revolutionens børn - Unge i Teheran
I ethvert land er det den unge generation som har nøglen til fremtiden. At store dele af Irans unge ønsker at emigrere vidner om at noget er grueligt galt. Men hvad tænker de unge selv om deres situation? Det er ganske almindelige unge iranere der får ordet i denne bog. Den giver os et vigtigt indblik i dagligdagens Iran. Et noget andet og mere nuanceret billede end det vi generelt præsenteres for i medierne.

Unge under 30 år udgør over halvdelen af den iranske befolkning på ca. 65 millioner. Det er en meget stor ungdomsårgang. Samtidig er ”revolutionens børn” – som de er blevet kaldt – den mest undertrykte generation nogensinde fordi de lever under præstestyrets strenge regler og meget restriktive straffe. At hovedparten af Irans unge ønsker at emigrere viser at meget er grueligt galt.

I Vesten holder vi vejret og tænker hvornår eksploderer det? Alle iagttagere synes at kunne mærke vibrationerne lige under overfladen i det iranske samfund. Men hvad tænker de unge selv om deres situation? Det handler denne bog bl.a. om. Hvilke overvejelser gør de iranske unge sig om deres tilværelse om deres muligheder? Ser de deres egen situation med samme optik som vi? De har jo ikke oplevet andet end revolution repression og krig …

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Karin Bo Bergquist
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 572 g
Udgivelsesdato: 04 Jun 2009
Oplagsdato: 04 Jun 2009
Varefakta
Reference

b-9788779733374

Sprog

Dansk

Revolutionens børn - Unge i Teheran Tiderne Skifter