Heat - en amatørs oplevelser som køkkenslave kok pastamager og lærling hos en slagter i Toscana

Heat - en amatørs oplevelser som køkkenslave  kok  pastamager og lærling hos en slagter i Toscana Forstør

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vild og superunderholdende amerikansk bestseller om en glad amatørs oplevelser som køkkenslave - og efterhånden lidt mere - i et professionelt restaurationskøkken på Manhattan. Godt krydret med historier anekdoter og fakta fra gastronomiens historie fra antikken til i dag.
>>Det er ikke nogen lille bedrift for en 'almindelig' borger på Bufords relativt høje alder at overleve et professionelt køkkens strenghed og endnu mindre at beskrive dem på sådan en levende og fascinerende vis men det virkelig og overvældende scoop i Heat er at forfatteren - som den eneste af mange forfattere - har fanget Marios Batalis sande storhed - i al hans Falstaff-agtige pragt - og Marco Pierre Whites dedikerede virtuositet. En al for sjælden beskrivelse af kogekunstens virkelighed dens personer og subkulturer. Jeg dvælede over hver en sætning som over en trøffelfyldt risotto.<<
- Anthony Bourdain (forfatter til Kitchen Confidential)

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Bill Buford
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 154 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 630 g
Udgivelsesdato: 11 Oct 2007
Oplagsdato: 11 Oct 2007
Varefakta
Reference

b-9788779732384

Sprog

Dansk

Heat - en amatørs oplevelser som køkkenslave kok pastamager og lærling hos en slagter i Toscana Tiderne Skifter