Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1 Forstør

410,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 1. Kvalitet og holdbarhed 2. Emballage 3. Kuldeteknologi 4. Køling 5. Frysning

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Leif Bøgh-Sørensen / Peter Zeuthen
Sideantal: 341
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: Dsr Forlag
Bredde: 219 mm
Højde: 269 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 1050 g
Udgivelsesdato: 19 Aug 2004
Oplagsdato: 03 Feb 2015
Varefakta
Reference

b-9788791319198

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Konserveringsteknik 1 Dsr Forlag