Cruyff - Mine kampe på og udenfor banen

Cruyff - Mine kampe på og udenfor banen Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En af fodboldhistoriens helt store profiler Johan Cruyff, har skrevet sine erindringer. Med Mine kampe inviterer Cruyff indenfor i sit fantastiske fodboldunivers med beretninger om alle mulige kampe, dem på banen, dem i omklædningsrummene og dem på ledelsesgangen. Han indvier læseren i de tanker og strategier, der naturgivent har placeret ham på toppen af europæisk fodboldhistorie.

Cruyff begyndte sin karriere i Ajax Amsterdam. I 1973 blev han hentet til Barcelona for en rekord stor sum, og blev udråbt til Årets europæiske fodboldspiller tre år i træk.

Han trak sig tilbage fra aktiv fodbold i 1984 og blev ansat som cheftræner for Ajax Amsterdam, som han førte til sejr i Europa Cuppen i 1987. I 1988 blev han udnævnt til træner for FC Barcelona, hvor han skabte det hold, der blev kendt som 'el dream team' - med bl.a. Michael Laudrup i truppen.

Fra 2009-2013 var han træner for Cataloniens landshold, og i 2010 blev han udnævnt til ærespræsident i FC Barcelona.

Arven efter Cruyff holdes i hævd over hele Europa – i klubber fra Barcelona til Bayern München. Spansk fodbolds aktuelle succes både på klubniveau og internationalt tilskrives af mange Cruyff og hans enorme betydning for moderne fodbold.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Johan Cruyff
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze - Stolzedesign Aps
Originaltitel: My Turn
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Freek van den Ham
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosinante
Udgivelsesdato: 17 Nov 2016
Oplagsdato: 17 Nov 2016
Varefakta
Reference

b-9788763846554

Sprog

Dansk

Cruyff - Mine kampe på og udenfor banen Rosinante